Ke kuai wela akaka |Sino

Hoʻomaʻamaʻa maʻemaʻe mai Sino

Hoʻomaʻamaʻa maʻemaʻe no ka hana ʻana i nā mea hoʻonani DIY Scrapbooking, nā lako hana kiʻi kiʻi album

[Maikaʻi a palekana]

Hana ʻia nā peʻa sila Transaprent me nā mea silicone lōʻihi, ʻaʻohe ʻala, māmā, ʻaʻole maʻalahi e haki, a hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka manawa lōʻihi.Hiki ke holoi maʻalahi a hoʻomaʻemaʻe ʻia e ka wai.

[Hoʻolālā o nā mamana]

ʻO nā Stamps i hoʻomaʻamaʻa ʻia me ke poʻo ʻukena ʻala, kīʻaha paukena lole, hoʻopunipuni a mālama paha i nā ʻano huaʻōlelo.

 61STFtFnHaS._AC_SL1000_

He 6 mau ʻano ʻano ʻano ʻāina ʻē aʻe, me ka lāʻau, ka loko, ka muliwai, ka mauna, ka waʻa a me ka hale, he mea maikaʻi ke hoʻohana ʻia ma ke ʻano he kāʻei a me ka hoʻonaninani.

 81PgMsWEQIL._AC_SL1500_

[Ka nui]

Ma kahi o 10 x 7 cm / 3.94 x 2.76 iniha ka peʻa maʻemaʻe, a ʻo ka pahu hoʻopaʻa acrylic ma kahi o.5 x 10 knm/ 1.97 x 3.94 iniha.

 81FqoSG+i6L._AC_SL1500_

[Maʻalahi e hoʻohana]

Hiki iā ʻoe ke ʻohi i kahi hōʻailona maʻemaʻe āu e makemake ai, a laila kau ma luna o ka poloka acrylic, a laila, koho i nā kala (ʻaʻole i hoʻokomo ʻia) a hana i kāu peʻa, a laila e hoʻopaʻa i ke kāleka a i ʻole scrapbooking, ma hope o ke kahakaha ʻana e hoʻomaloʻo iā lākou e pale i ke ʻano. keakea.Manaʻo mākou e hoʻomaʻemaʻe me ka wai a mālama ʻia no ka hoʻohana ʻana i ka wā e hiki mai ana, hiki ke hoʻohana pinepine ʻia ma hope o ka hoʻomaʻemaʻe ʻana a holoi ʻana me ka wai a maʻalahi hoʻi e hoʻihoʻi i ka mea lawe e pale aku i nā ʻāpana.

 81HAT3dh5gL._AC_SL1500_

[E hoʻonui i kāu mau koho DIY]

ʻAʻole hiki ke hoʻopaʻa ʻia ma ke kāleka a i ʻole pepa wale nō, me ka hoʻohana ʻana i kou noʻonoʻo e hoʻoluliluli ʻia me nā pahu inika hana ʻē aʻe, kūpono ia no nā mea hoʻonaninani kiʻi kiʻi DIY, kāleka hoʻomaha, scrapbooking, nā hōʻailona makana a me nā mea hoʻonaninani hana ʻē aʻe;Hiki iā ʻoe ke hana i nā kāleka DIY a i ʻole scrapbook, a hāʻawi iā lākou no nā hoaaloha a me nā ʻohana i ka wā hoʻomaha.

81mx8RlVsbL._AC_SL1500_


Ka manawa hoʻouna: Sep-22-2022

Waiho i kāu memo:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou.